Hagmarkens Förskola Skola

Välkommen till Hagmarken!

Öppet hus på Hagmarkens skola:
Snart är det dags för skolval (10-31 januari 2024) för de som börjar i förskoleklass till hösten 2024. Därför bjuder vi nu in till Öppet hus i förskoleklassens lokaler torsdag 18 januari 2024 klockan 17:30-18:30. Denna kväll är riktad till vårdnadshavare. Barnen har en egen besöksdag 14 maj, då skolvalet är klart.
Varmt välkomna!

Vi har fortfarande platser kvar i årets förskoleklass och i åk 2.

Hör av er till skolans rektor Annika Brodén för att boka in ett besök eller bara för att ställa lite frågor. Telefonnummer: 070-287 69 59
Hagmarken är en fristående förskola, skola och fritidshem. Vi arbetar utifrån skolans, förskolans och fritidshemmens läroplaner och profilerar oss genom att arbeta särskilt medvetet och ofta med musik och rörelse (simskola, skridskoskola, musikaler med mera).

IMG_3199.JPG Vi har fyra förskolegrupper, förskoleklass, skolår 1-3 samt fritids. Vi har fantastiska pedagoger som alltid låter barnet/eleven stå i centrum för all planering och verksamhet.

På Hagmarken arbetar vi i ett nära samarbete med barnens vårdnadshavare för att tillsammans kunna skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för barnens utveckling.

TP förskolor är vår huvudman sedan mars 2016.
http://www.tpforskolor.se

Om du/ni är intresserade av vår förskola eller vår skola tar vi gärna emot er på ett besök. Hör av er via e-post eller telefon till vår rektor Annika Brodén.
E-post: annika@hagmarken.com Telefon: 070-287 69 59

Lediga Platser

Kalender Förskolan

Kalender Skolan

Matsedel

Föskole/Skolråd

Välkommen att kontakta
eller besöka oss!

Klicka på fliken "Kontakt" ovan för mer information.

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in