Hagmarkens Förskola Skola

Välkommen till Hagmarken!

Öppet hus och besöksdag på Hagmarkens skola:
Nu har vi haft vårt Öppet hus för de som börjar i förskoleklass till hösten 2024. Vi tackar er som kom för ett trevligt möte.
Skolvalet håller på tom 31 januari 2024. Därefter bjuder vi in alla blivande förskoleklasselever som har fått plats hos oss till vår besöksdag på tisdag 14 maj. Vårdnadshavare är också välkomna. Mer info kommer.

Vi har fortfarande platser kvar i årets förskoleklass och i åk 2.

Ny rektor

Hagmarkens förskola och skola har fått ny rektor. Hon heter Carina Engblom och nås via telefon 08-128 688 33. Övriga kontaktuppgifter finns på kontaktsidan.
Boka gärna in ett besök eller bara för att ställa lite frågor.

Om Hagmarkens förskola och skola
Hagmarken är en fristående förskola, skola och fritidshem. Vi arbetar utifrån skolans, förskolans och fritidshemmens läroplaner och profilerar oss genom att arbeta särskilt medvetet och ofta med musik och rörelse (simskola, skridskoskola, musikaler med mera).

IMG_3199.JPG Vi har fyra förskolegrupper, förskoleklass, skolår 1-3 samt fritids. Vi har fantastiska pedagoger som alltid låter barnet/eleven stå i centrum för all planering och verksamhet.

På Hagmarken arbetar vi i ett nära samarbete med barnens vårdnadshavare för att tillsammans kunna skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för barnens utveckling.

TP förskolor är vår huvudman sedan mars 2016.
http://www.tpforskolor.se

Om du/ni är intresserade av vår förskola eller vår skola tar vi gärna emot er på ett besök. Hör av er via e-post eller telefon till vår rektor Carina Engblom.
E-post: forskola@hagmarken.com eller skola@hagmarken.com
Telefon: 08-128 688 33

Lediga Platser

Kalender Förskolan

Kalender Skolan

Matsedel

Föskole/Skolråd

Välkommen att kontakta
eller besöka oss!

Klicka på fliken "Kontakt" ovan för mer information.

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in