Hagmarkens Förskola Skola

Välkommen till Hagmarken!

Hagmarkens förskola:
Vill du att ditt barn ska börja på Hagmarkens förskola till hösten? Då är det dags att göra er ansökan hos Uppsala kommun helst fyra månader innan förskolestart.

Hagmarkens skola:
Skolvalet är klart, men har ni precis upptäckt att Hagmarkens skola finns och att vi är en liten skola med stort fokus på trygghet? Känns det lika viktigt för er som för oss? Vi har fortfarande platser kvar till höstterminen 2023 i förskoleklass, åk 2 och 3.
Hör av er till skolans rektor Annika Brodén för att boka in ett besök eller bara för att ställa lite frågor. Telefonnummer: 070-287 69 59
Hagmarken är en fristående förskola, skola och fritidshem. Vi arbetar utifrån skolans, förskolans och fritidshemmens läroplaner och profilerar oss genom att arbeta särskilt medvetet och ofta med musik och rörelse (simskola, skridskoskola, musikaler med mera).

IMG_3199.JPG Vi har fyra förskolegrupper, förskoleklass, skolår 1-3 samt fritids. Vi har idrottslärare, grundskollärare, förskollärare, fritidspedagoger samt barnskötare som alltid låter barnet/eleven stå i centrum för all planering och verksamhet.

På Hagmarken arbetar vi i ett nära samarbete med barnens vårdnadshavare för att tillsammans kunna skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för barnens utveckling.

TP förskolor är vår huvudman sedan mars 2016.
http://www.tpforskolor.se

Om du/ni är intresserade av vår förskola eller vår skola tar vi gärna emot er på ett besök. Hör av er via e-post eller telefon till vår rektor Annika Brodén.
E-post: annika@hagmarken.com Telefon: 070-287 69 59

Lediga Platser

Kalender Förskolan

Kalender Skolan

Matsedel

Föskole/Skolråd

Välkommen att kontakta
eller besöka oss!

Klicka på fliken "Kontakt" ovan för mer information.

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in